За підтримки партнерів відкрито нову аудиторію

20 грудня 2022 року відбулося офіційне відкриття нової інтерактивної 211 аудиторії, презентованої надійним партнером Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – юридичною компанією «MORIS».

З вітальними словами до присутніх звернулися: керуючий партнер компанії, адвокат, випускник ННЮІ Андрій Романчук, керівник Західноукраїнського офісу компанії, адвокат Денис Іщук та директор ННЮІ, к.ю.н., доц. Юрій Микитин. Також асистентка кафедри судочинства, Ph.D. Наталія Башурин відтворила презентацію про багаторічну співпрацю «MORIS» та ННЮІ та її результати з 2011 року і донині.

За роки плідної співпраці MORIS зарекомендувала себе як надійний та цінний партнер. У межах співпраці було реалізовано безліч вагомих проєктів, зокрема, за підтримки «MORIS» було проведено брейн-ринги, конференції, вебінари, лекції, круглі столи, спрямовані на профорієнтаційну діяльність, розвиток наукової та практичної діяльності студентів в юридичній сфері, здійснювалося фінансове стимулювання найстаранніших студентів інституту.

Також було забезпечено участь наших студентів у науково-практичних заходах за кордоном, організацію проходження студентами старших курсів ефективної виробничої практики на базі «MORIS» та інших юридичних компаній і, звісно, працевлаштування кращих студентів у самій компанії.

Навчально-науковий юридичний інститут цінує і дякує компанії-партнеру за такі важливі кроки. Віримо, що презентована 211 аудиторія активно виконуватиме свою функцію, стане новим хабом для проведення занять і науково-практичних заходів у сучасному європейському форматі. Сподіваємось на продовження і посилення тісного співробітництва між навчально-науковим юридичним інститутом та юридичною компанією «MORIS» у майбутньому!